Dames Draaien Door

Kirsten maakt ook deel uit van DamesDraaienDoor.

DamesDraaienDoor is een artist agency die de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten vertegenwoordigt, waarbij het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden veelvuldig op tijdens bedrijfsfeesten, privéfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten. Recent zijn de DDD Acts uitgebreid met danseressen, akoestische acts en een Female VJ die zorgt voor persoonlijke visuals tijdens alle soorten evenementen.

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80s/90s en top 40) tot Commerciële Dance muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJ’s en meer.

Daarnaast voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJ’s en muzikanten, (waaronder ook veel BN’ers,) in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie:
Website damesdraaiendoor.com
Bel  +3173 303 00 53
Mail info@damesdraaiendoor.com

Bekijk ook de filmpjes op de media-pagina. Of bekijk alle filmpjes van Kirsten op Youtube.