Kirsten
Volg Saxofoniste Kirsten op Instagram, Facebook en Youtube.

Instagram

DamesDraaienDoor Dames Draaien Door Dames Draaien Door Dames Draaien Door Dames Draaien Door Dames Draaien Door

Dames Draaien Door

Kirsten maakt ook deel uit van DamesDraaienDoor.

DamesDraaienDoor is een artist agency die de beste vrouwelijke Nederlandse DJโ€™s, musici en vocalisten vertegenwoordigt, waarbij het draait om het creรซren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Alle DJโ€™s en artiesten treden veelvuldig op tijdens bedrijfsfeesten, privรฉfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten. Recent zijn deย DDD Actsย uitgebreid metย danseressen, akoestische acts en eenย Female VJย die zorgt voor persoonlijke visuals tijdens alle soorten evenementen.

De DJโ€™s draaien vanย Allroundย (o.a. 80s/90s en top 40) totย Commerciรซle Danceย muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJโ€™s en meer.

Daarnaast voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJโ€™s en muzikanten, (waaronder ook veel BNโ€™ers,) in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie:
Website damesdraaiendoor.com
Belย ย +3173 303 00 53
Mailย info@damesdraaiendoor.com

Bekijk ook de filmpjes op de media-pagina. Of bekijk alle filmpjes van Kirsten op Youtube.