Title image

Kirsten’s Crew

Kirsten’s Crew

Wie is K.C? Kirsten’s Crew (afgekort K.C.) is een veelzijdige en professionele band, die varieert in bezetting en samenstelling. Een ding is zeker; het is Sax +
Denk hierbij aan jazz duo, trio of kwartet.

Repertoire Kirsten’s Crew speelt o.a. in de stijl van de populaire jazz quartets uit de jaren ’50 en ’60, denk aan: Art Pepper, Cannonball Adderley, Dave Brubeck en Miles Davis. Naast deze ‘oudere’ stijl laat het kwartet zich ook graag in een wat moderner jasje horen met nummers van o.a. Fred Hersch en Rick Margitza. De diverse stijlen, van jazz standards tot aan bossa nova’s, maar ook prachtige ballads, zijn geschreven door bekende, maar ook minder bekende componisten. En sommige nummers zijn speciaal voor K.C. gearrangeerd!

Voor wie? K.C. kan putten uit een veelzijdig repertoire. Dit maakt dat zij zich uitstekend leent voor uiteenlopende concerten. Enkele voorbeelden: jazzfestivals, jazzconcerten, privéconcerten, diner, jubileum, receptie. Door de kleine bezetting zijn we flexibel! Zowel in opstelling, ruimte, als ook op dynamisch vlak kan K.C. vele kanten op. Er is niets mooier dan dat uw feest, borrel of receptie, een extra dimensie krijgt doordat het prachtig muzikaal is omlijst. Het moet echt een verrijking zijn. En daar kan Kirsten’s Crew voor zorgen!