Title image

Solo Saxofonist

Solo Saxofonist

Een solo saxofonist op jullie bruiloft, opening, jubileum, uitvaart e.d.? Ik zeg: “Ja, ik wil!”. Denk aan: lovesongs, ballads, popmuziek, dance, funk, blues of jazz muziek. Muziek maken is mijn passie en ik doe niets liever dan mensen blij maken of ontroeren d.m.v. mijn muziek.

Een klein feestje (Corona-proof) in de tuin, op de stoep, of op het balkon? Daar ben ik graag bij! Snel geregeld, origineel en niet duur!

Ik heb al op heel veel bruiloften mogen spelen, van een kleine intieme setting tot aan een grote bezetting zoals een feestband. Muziek is een prachtig en belangrijk onderdeel van de ceremonie, het diner en uiteraard het feest. Ik ben flexibel en denk graag met jullie mee in wat ik voor jullie kan betekenen op jullie mooiste dag.

Ook dit jaar staat natuurlijk in het teken van klein en sfeervol. En dit kan! Wat denk je van een klassieker als ‘You’ve got a friend’ tijdens het binnenlopen van het bruidspaar, of het prachtige nummer ‘Butterfly Kisses’ tijdens de ceremonie, of als het wat later op de avond is ‘Careless Whisper’, of ‘Shut Up and Dance’, of misschien willen jullie wel een typisch sax nummer horen zoals ‘Lily was here’? Alles is bespreekbaar en ik ben erg allround.

Als jullie mij als solo saxofoniste boeken, kom ik met mijn eigen geluidsset. Het is ook mogelijk om mij in combinatie met een pianist, dj of band te boeken. Ik heb een groot netwerk van muzikanten en evenementenbureaus waar ik veel mee samenwerk, die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Vraag naar de mogelijkheden. Samen maken we er jullie mooiste dag van!

Behalve voor bruiloften kun je mij natuurlijk ook boeken voor andere gelegenheden. Bijv. als je iets te vieren hebt en je zoekt een knallende act. Verras je geliefde met een bijzondere muzikale boodschap. Een heugelijk moment, denk bijv. aan een opening van een nieuwe winkel of bedrijfspand. Een jubileum, maar ook een trieste aangelegenheid zoals een afscheid tijdens een begrafenis, crematie, of uitvaart, kan zoveel meer kleur krijgen wanneer er een prachtige melodie klinkt die mensen samen brengt. Muziek verbindt en kleurt een beleving in. Origineel en uniek!

Geschikt voor

huwelijk, uitvaart,

jubileum, opening,

verjaardag, etc.

Solo Saxofonist Kirsten

Compilatie van diverse bekende sax hits en andere mooie nummers.

Saxofoniste tijdens een VIP-avond bij Shoeby Fashion.

Ben je ook op zoek naar live entertainment tijdens een VIP middag/avond, opening van een nieuwe winkel, lancering nieuwe kledinglijn, of tijdens een modeshow?
Vraag naar de mogelijkheden en ik speel daar jullie gewenste muziek. En uiteraard in gepaste kleding om jullie stijl zo goed mogelijk weer te geven!

Gewoon een mooi liedje. Uitermate geschikt als achtergrondmuziek tijdens een event, opening, of diner.