Saxofoniste Kirsten

Sax & DJ

Maak het verschil op je feest met een Saxofonist en DJ samen op het podium. De DJ speelt in op het publiek, terwijl Kirsten de sterren van de hemel blaast en geweldig improviseert. Succes gegarandeerd.

Geniet van de dansbare muziek van een hippe DJ met de vrouwelijke saxofonist Kirsten. Een populair concept en geschikt voor elk feest!

Free improvisation, beautiful lines, groovy rhythms and funky sounds.

Enjoy and Feel the Rhythm!

vrouwelijke saxofonist Kirsten
Saxofoniste

Kirsten

Saxofoniste Kirsten is een van de meest gevraagde vrouwelijke saxofonisten van Nederland. Professioneel en allround. Grote producties, evenementen, DJ en Sax, bruiloften en partijen siert ze op met haar energieke en veelzijdige performance.

Kirsten speelt verschillende sets binnen een tijdsbestek van 2 uur. Eventueel uit te breiden naar 3 uur. Neem contact op voor meer info.

DJ

DJ Kit-T

Kitty en Kirsten zijn vaak samen op het podium te vinden. De perfecte combi van saxofonist en DJ. Waar ze ook komen, ze maken er een feestje van. DJ Kit-T draait inmiddels meer dan 10 jaar op de meest uiteenlopende events. Het draaien in de clubs en op de grotere events heeft haar een aantal jaren geleden doen besluiten haar carrière als advocaat te beëindigen en te kiezen voor haar passie en grote liefde: muziek! En met succes, want zij draait nu veelvuldig in bekende clubs in binnen- en buitenland alsmede op bruiloften en bedrijfs-/personeelsfeesten. DJ Kit-T is in de media uitgeroepen tot meest succesvolle Female DJ met als beloning o.a. optredens in het hoofdprogramma van De Toppers en een registratie van LINDA TV. Ook is zij regelmatig te horen in haar eigen radioshow op Power FM en worden haar eigen producties uitgebracht.

DJ Kit-T
DJ Amica Nova
DJ

Amica Nova

Amica Nova kwam met de entertainmentwereld in aanraking tijdens haar periode als danseres. Al snel bleek dat ze een natuurlijke aanleg had voor het entertainen van de gasten. Met hulp van bekende DJ’s, motivatie en talent schoot haar carrière als DJ in korte tijd omhoog. Inmiddels staat ze wekelijks op de meest uiteenlopende evenementen en locaties in binnen- en buitenland. Haar eigen geproduceerde tracks worden veelvuldig door collega-DJ’s gedraaid.

DJ

Eno-C

“Beauty is in the eye of the beholder”. Wanneer de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen het er over eens: zij is zowel een plezier voor het oor als voor het oog. De Nederlandse schone was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld. Na haar klassieke en moderne dansopleiding werd de jonge Nathalie gespot door een modelscout en won zij direct een grote modellenwedstrijd. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada. Tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haar liefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als de skillvolle DJ Eno-C.

Eno-C